Professionele hulp

Het beste kun je een afspraak maken met je huisarts. Langsgaan kost niks en een huisarts zal nooit raar opkijken met wat voor verhaal je ook komt. Uit ervaring van familie, vrienden en kennissen kan ik zeggen dat een huisarts je vrij makkelijk naar een psycholoog doorstuurt als hij dit nodig vindt. Schrik hier niet van, want naar een psycholoog gaan is hartstikke normaal. Heel veel mensen doen dit! Het kennismakingsgesprek bij de psycholoog kan spannend lijken, maar stelt niks voor. Je zit ook nergens aan vast, dus mocht je het helemaal niks vinden dan kun je natuurlijk altijd afzeggen. Niks is verplicht.

Ook zijn er veel commercieel instanties die je kunnen helpen bij jouw verslaving. Google je problemen maar en je wordt gelijk doorverwezen naar een van deze bedrijven. Let er echter wel op dat veel van deze bedrijven bestaan om winst te maken. Ik raad daarom ook aan om eerst langs een huisarts te gaan. Dit kost namelijk niks.

Ben je al vaak bij de huisarts geweest en vond je dit geen oplossing? Je kunt ook direct contact opnemen met de verslavingszorg. Dagelijks bellen duizenden verslaafden om hun problemen te bespreken met de verslavingsdeskundigen. Zij kunnen je sowieso helpen. Neem hiervoor contact met:

INFO MOET NOG AANGEVULD WORDEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.